Caldea celebra el seu 25è aniversari amb un dinar institucional

Els presidents i els directors generals de tota la història de Caldea, membres del Consell d’Administració i diverses autoritats de país s’han trobat avui al centre termal per celebrar el 25è aniversari de la companyia. El Restaurant Mediterrani ha estat l’escenari de l’acte que ha aplegat 40 personalitats en un dinar institucional que ha començat amb els emotius discursos de la presidenta de SEMTEE, SA i cònsol d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, i del director general, Miguel Pedrega. L’acte ha acabat amb un espectacle de màgia.

El dinar institucional, que ha marcat el tret de sortida dels actes de celebració del 25è aniversari, ha reunit als visionaris, gestors i autoritats que, d’una manera o altra, han estat implicats en la conceptualització i el desenvolupament del projecte de Caldea. En el discurs d’obertura del dinar, Marín, presidenta de Caldea, ha agraït la presència de tots els convidats i ha manifestat que “Caldea va passar de ser un complement a l’oferta d’esquí i de compres del nostre país, a ser un referent únic, fins arribar als 9 milions de visitants durant aquests 25 anys d’història”. Marín també ha finalitzat les seves paraules “amb una mirada al futur desitjant que els propers consolats tinguin el compromís i la dedicació que es mereix aquest projecte perquè els polítics n’hem estat el timó, els accionistes, treballadors i usuaris l’autèntic motor”. Seguidament, Pedregal, per la seva part, ha lloat el paper dels impulsors del projecte tot remarcant que “segur que hauria estat molt més còmode i menys controvertit construir un balneari tradicional, com tants d’altres. Però, a més de pensar diferent, els creadors de Caldea també van pensar en gran. Hauria estat menys arriscat construir un edifici molt més petit i senzill, sense la gran torre que el corona, però en aquest cas, la història no hauria estat la mateixa, i probablement avui no estaríem celebrant el 25 aniversari d’aquesta meravellosa història d’èxit empresarial”.

L’acte ha comptat amb la presència dels cònsols de totes les parròquies d’Andorra, de la subsíndica del Consell General, Mònica Bonell, del ministre de Turisme, Francesc Camp i del Cap de Govern, Antoni Martí, que durant els anys del seu mandat com a cònsol de la parròquia d’Escaldes-Engordany va presidir la SEMTEE i va impulsar el projecte de construcció d’Inúu.

Demà, dia 26 de març, tindrà lloc la festa de celebració del 25è aniversari que convocarà als accionistes de Caldea al Restaurant Mediterrani, de les 16 h a les 22.30 h. A més, tant pel dia 26 com pel dissabte 30 i el diumenge 31, s’ha programat un calendari d’animacions per a tots els públics.

TOTES LES NOTÍCIES