Caldea celebra 20 anys mirant al futur

caldea

Caldea va celebrar ahir el vintè aniversari amb un sopar i un homenatge als impulsors del centre termòludic. Va ser una vetllada durant la qual se’n va repassar la història i alhora se’n van parlar del futur i de les perspectives de creixement. Tot plegat, amb l´esperança posada en Inúu.

Excònsols i expresidents de SEMTEE, com ara el cap de Govern o els que van veure néixer Caldea, es van donar cita anit en el sopar amb motiu del vintè aniversari del centre termolùdic. Un acte durant el qual es va homenatjar els responsables de la creació i creixement de Caldea, però posant, també, la mirada en el futur, i en especial en Inúu.

L’excònsol i president de SEMTEE, Jacint Casal, va expressar que “tothom sap les dificultats que hi va haver als inicis, després va venir una època molt bona que ara amb la crisi no ho és tant”. Es va mostrar “satisfet de veure que ha funcionat molt bé aquests anys” i està convençut “que acabarà sent un èxit tot i que ara hi hagi dificultats”.

L´inici de Caldea va ser difícil i en aquest sentit, ahir els responsables del centre van establir un paral·lelisme amb Inúu, que ja presenta dades positives.La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, va manifestar que “l’inici no era l’esperat però ara poc a poc veiem que està remuntant”. Segons va indicar el director de Caldea, Miguel Pedregal, va indicar que comencen a tenir “xifres de freqüentaciço molt més elevades que l’any passat” i pensa que “ens els propers dos o tres anys s’arribarà a xifres interessants des del punt de vista econòmic”.

El director de Caldea va afegir que a hores d’ara estan per sobre de les 16.000 entrades previstes per a aquest any a tots dos recintes.