caixa-joguinesUna manera senzilla de mantenir en ordre l’habitació dels més petits de casa és fer-los un a caixa on puguin guardar les joguines.

Material necessari: taulers de DM, llistons de fusta de pi, cola, segelladora acrílica i esmalt acrílic especial per a mobles infantils, frontisses de piano, paper de vidre, cargols i claus.

Calculeu bé les mides de cada peça de DM perquè la caixa s’acobli perfectament, i acudiu a un centre de bricolatge o a una fusteria per encarregar la fusta. Encoleu els costats dels taulers, i subjecteu l’estructura amb sergents mentre s’asseca la cola.

Per reforçar les unions convé posar-hi claus.Encoleu els llistons i assegureu-los amb cargols. Després, tapeu els caps dels cargols amb massilla.

Aquests llistons serveixen per reforçar les unions i com a base per fixar les frontisses de la part superior, si és que voleu posar una tapa a la caixa.Col·loqueu una cadeneta que uneixi la tapa i la caixa, així no se n’anirà cap enrere.

Apliqueu dues capes de segelladora acrílica a tota la caixa i poliu la superfície.Un cop seca la segelladora, cal pintar la caixa amb colors alegres.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada