Els infants de Sant Julià de Lòria han participar aquest dimarts 23 d’octubre, en la III Cadena Escolar Solidària, un acte organitzat per Càritas Sant Julià amb la col·laboració de les escoles lauredianes andorrana i francesa, amb l’objectiu que crear consciència entre els infants de les necessitats de les persones i la solidaritat que ens ha de moure. Justament, el dimecres dia 17 se celebrava el dia internacional per a l’erradicació de la pobresa.

La Cadena solidària ha estat integrada per tots els alumnes de les escoles de Sant Julià de Lòria, des del Museu del Tabac fins al REBOST SOLIDARI de Càritas. Entre ells, s’han anat passant els productes alimentaris que ells mateixos generosament han aportat per ser lliurats al Rebost Solidari de Càritas.

Càritas Sant Julià ha posat en marxa fa tres anys aquesta iniciativa per tal de provocar més formació i sensibilització entre els infants i els adults, i vol infondre l’esperit de solidaritat als escolars participants. L’acte, que té un caire festiu i popular, ha comptat amb la col·laboració de professors i voluntaris a més del servei de circulació del comú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada