Estar a l’última, aquesta és la qüestió en un món en el qual la informació circula a una velocitat endiablada.

Facebook, la major xarxa social del planeta, vol ser el portal de referència en informació i per això ha introduït una nova eina per rebre les últimes notícies. Es tracta d’una etiqueta que rep el nom de “Notícies última hora” que estarà disponible per als editors de notícies i mitjançant la qual, els diaris o revistes podran etiquetar els seus continguts com “breaking news” o informació urgent.

Aquest servei funciona actualment als Estats Units i al Canadà on va començar a provar-se l’any 2017 amb més de cent editors, i a partir d’ara estarà disponible a Espanya juntament amb altres països com Alemanya, Mèxic, Regne Unit o França.

Amb aquesta funcionalitat es vol ajudar tant als editors com als usuaris per poder conèixer de primera mà la informació més rellevant del moment.

Per això i per prevenir abusos per part dels editors, la xarxa social ha restringit el nombre de notícies urgents que podran pujar-se a l’etiqueta. Solament una informació diària podrà ser penjada en Facebook.

Sens dubte es tracta d’una eina interessant tant per editors com per usuaris i que ens fa reflexionar sobre el valor de la informació en l’actualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada