Busquen transformar el sector energètic europeu amb Intel·ligència Artificial

Un any després del seu llançament, la incubadora “AI for Green Energy Incubation Lab”, creada per Schneider Electric i Microsoft, comença una nova etapa en llançar una convocatòria per a startups que desitgin transformar el sector energètic a Europa a través de la Intel·ligència Artificial. Les empreses seleccionades es beneficiaran de l’experiència tècnica i comercial de Microsoft i de Schneider Electric durant un període d’acceleració de 3 mesos.

L’objectiu d’aquesta primera promoció és accelerar la transformació digital d’aquest sector i ajudar les startups europees a continuar desenvolupant la intel·ligència artificial. El laboratori Inria i les empreses Sigfox, Elaia, Energize Venture i France Digitale també formen part d’aquest programa i participaran en cadascuna de les seves fases (cerca de startups, procés de selecció, coaching, etc.).

Segons Cyril Perducat, Executive Vice President IoT and Digital Transformation de Schneider Electric, “estem molt contents de treballar amb Microsoft per a incubar noves idees que ajudin el sector energètic a tenir èxit en la seva transformació digital, especialment a través de la IA. Els projectes de co-innovació com aquest són importants perquè tota la indústria energètica avanç cap a un futur sostenible”.

Aquesta iniciativa forma part d’altres dues de major envergadura llançades recentment per Schneider Electric:

Schneider Electric Ventures, llançada a la fi de l’any passat per a identificar, fomentar i donar suport a les innovacions que contribuiran, en gran manera, a la sostenibilitat i a l’eficiència energètica del futur.
Schneider Electric Exchange, un nou ecosistema digital llançat el mes d’abril passat que reuneix experts i líders en el camp de la innovació de la indústria, el programari i les noves empreses per a resoldre els reptes de sostenibilitat i eficiència empresarial.

Les start-ups seleccionades es donaran a conèixer en el Innovation Summit de Schneider Electric, els dies 2 i 3 d’octubre de 2019 a Barcelona, Espanya.

Com presentar la sol·licitud?

Farcida aquí el formulari. La presentació de sol·licituds estarà oberta de l’1 de juliol al 31 d’agost de 2019.

Condicions per a ser candidat:

  • Desenvolupar una solució d’Energia Sostenible basada en tecnologies d’intel·ligència artificial per a empreses i organitzacions.
  • Comptar ja amb fons.