BPA podria tenir un comprador

bpa 1

Una societat s’hauria interessat a l’INAF per una possible adquisició de BPA. Així ho han fet públic els representants dels treballadors de l’entitat financera, després de reunir-se amb el Govern en funcions i el regulador bancari. Els treballadors també han presentat setze propostes de modificació de la llei de reestructuració, entre les quals destaca que es tingui més present els empleats en cas de remodelació o liquidació.

BPA podria tenir un comprador que, de moment, ha demanat a l’INAF el preu de l’entitat financera. Aquesta seria la novetat més important de la trobada entre els representants dels empleats de l’entitat financera, el Govern en funcions i l’INAF. Els treballadors voldrien que si aquesta possible operació, de la qual els ha informat el regulador bancari, es concreta, es tingui com a prioritat mantenir el màxim nombre possible de llocs de treball.

Pérez ha informat que el col·lectiu que representa han presentat diverses propostes de modificació de la llei de reestructuració d’entitats financeres que l’executiu en funcions vol entrar demà a tràmit parlamentari. Una demana establir mecanismes que redueixin el risc de pèrdua de l’ocupació amb especial atenció a l’edat i antiguitat del personal. Creuen que el Govern serà sensible a les peticions.

El col·lectiu s’ha reunit aquesta tarda també amb el grup parlamentari demòcrata i demà vol parlar amb la resta de forces polítics.