apartaments 1

El sector dels apartaments moblats per a vacances ha registrat bons resultats aquesta temporada. Tot i això, ara busca alternatives per atreure turistes en temporada baixa. Una d´aquestes passaria per potenciar els apartaments de més categoria, de tres o quatre estrelles, per a congressistes que opten per aquesta via.

El creixement del nombre d´apartaments moblats per a vacances, de gairebé el 30% respecte de l´any passat, és una de les conseqüències de la crisi. Habitatges buits, sense comprador ni llogater, que s’han convertit en apartaments turístics perquè el propietari en pugui treure rendiment. Ara hi ha més oferta, amb unes 1.770 unitats, però també més demanda per part dels turistes. Per exemple, per aquest complex, que disposa de 280 apartaments, han passat 20.000 clients aquesta temporada. El problema, però, arriba ara, amb la primavera i l’estiu.

Per tal d´atreure més turistes, l´associació insta a aprofitar l´increment del nombre de congressistes que opten per allotjar-se en un apartament. Es tracta d´una tendència que s´ha constatat a ciutats com ara Barcelona, però que també arriba a Andorra. Els turistes, en aquest cas, es decanten per apartaments de més categoria.

Tot i això, els principals clients dels apartaments continuen sent les famílies i els grups de joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada