Bones sensacions per Llovera-Haro en l’inici del Dakar 2015

llovera dakar

Albert Llovera-Àlex Haro, als comandaments d’un buggy de l’equip MD Ral·li Team, van saldar amb bona nota el sempre complicat inici d’una prova tan dura com el Dakar. És cert que, l’etapa amb més de 800 km, solament tenia 170 km cronometrats, era la primera presa de contacte i, segons Albert, “molt important per anar agafant confiança”.

Llovera-Haro van acabar aquesta primera especial, entre Varadero i Sant Nicolas, en la 60ª posició de la classificació provisional amb un temps de 1h38’30” a una mica més de 25’ del Mini amb els colors de Qatar, pilotat pel seu amic Nasser Al-Attiyah, que ha estat el primer guanyador d’etapa del Dakar 2015.

En arribar al bivac, Llovera es mostrava satisfet d’aquesta primera jornada de competició encara que, sempre exigent, pensava que hagués pogut anar millor: “A la pista hi havia molta pols que ens ha dificultat, suposo que als nostres rivals també, els avançaments quan atrapàvem a un rival més lent. El nostre ritme era més ràpid però… “El que comentava, agafar confiança i solucionar petits detalls que van anar sorgint eren el gran objectiu d’aquest primer dia de competició. Tal com deia el pilot andorrà, la mecànica sempre es pot millorar: “Ara intentarem modificar una mica la situació del backet per pilotar amb més comoditat. A més avui hem hagut de canviar una roda defectuosa abans de començar l’especial i el marcador de la gasolina també ha fallat. En fi cap entrebanc greu, a preparar-nos per a demà que, segons diuen, serà una jornada molt més exigent”.

La segona etapa entre Vila Carlos Paz i Sant Joan es disputarà també en terres argentines. En total 625 km dels quals 518 km seran de velocitat.

Podríem dir que serà la primera jornada complicada de la present edició del Dakar. Abans d’iniciar el seu desplaçament a Buenos Aires, a Llovera li van comentar la dificultat d’aquesta especial, sobretot la seva rapidesa i els paranys que amaga la pista. Albert ho té molt present.

7Text i foto: Fotoesport)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada