hotel2La Unió Hotelera creu que tancarem el període nadalenc, fins a Cap d’Any, amb una ocupació d’un 80% i pel que fa als primers dies de l’any, fins a Reis, es pot arribar fins i tot al 90%. La tipologia dels usuaris dels hotels és l’habitual: públic familiar, que ve en bona part de Catalunya a passar uns dies.

Bones perspectives pel que fa a l’ocupació hotelera durant aquests dies festius i que van millorant en els darrers dies. Des de la Unió Hotelera es creu que es pot assolir una ocupació similar a la del mateix període de l’any passat i amb un públic similar. És a dir, sobretot famílies que vénen del nostre entorn, Catalunya, i que fan estades d’uns dies. Oscar Julian, director de la Unió Hotelera matisa que “si que és cert que els primers dies, el 25 i el 26, són dies encara fluixos on la xifra d’ocupació no arriba a la mitjana, es situa al voltant del 60%. Però a partir del dia 26, hi ha un increment molt fort de les entrades als establiments hotelers i actualment la xifra d’ocupació està per damunt del 80%, el que fa la satisfacció en relació a la situació que vivim actualment”.

Pel que fa al que queda de festes, fins a Reis, les previsions també són força optimistes. Julian Queda preveu que “gràcies a les condicions de les estacions d’esquí, que aquest cap de setmana han canviat dràsticament a millor, creiem que pot haver un increment de la xifra d’ocupació i estar per damunt del 90%” El detall més negatiu és la previsible davallada del turisme rus, un dels que més havia crescut els últims anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada