Bona temporada dels Horts socials de la gent gran de la Massana

La collita d’aquest any ha estat força bona, segons han assegurat els hortolans que han participat a la cloenda de l’onzena edició dels Horts socials per a la gent gran. De nou, el tancament de temporada s’ha celebrat amb una autèntica demostració gastronòmica. Els participants han fet una degustació de diversos plats que han elaborat ells mateixos amb productes dels seus horts: caviar d’albergínia, pastís de pastanaga, pa de carbassó, gaspatxo, escalivada, coca de poma, truitades…

Els padrins estaven molt satisfets amb les bones crítiques que han rebut els seus plats però també amb els productes que han obtingut enguany als seus horts, sobretot cols, bròquils i carbassons.

La consellera de l’Àrea Social, Francesca Guerrero, ha remarcat la importància d’aquest projecte impulsat per la fundació Julià Reig, no només per fomentar l’estil de vida saludable sinó també per la seva funció d’eina sociabilitzadora.

Recordem que la Massana compta amb dos horts, el de Cal Cintet, a Sispony, cedit per un propietari particular, i el de la Massana, cedit pel Quart. En aquesta edició hi han participat dinou d’hortolans. Les noves incorporacions estan molt contentes amb l’experiència i asseguren que repetiran de cara la pròxima temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada