gran-recapteEl Gran Recapte d’Aliments ha tingut novament una bona acceptació. En un recompte no definitiu, el projecte local Aliments per a la Solidaritat ha xifrat en més de 10.000 quilos el material recollit a la Seu i comarca.

La quantitat final de l’Alt Urgell es preveu que iguali o bé superi els 14.000 quilos obtinguts l’any passat, ja que encara s’hi ha de sumar els productes recollits a Oliana i a les escoles.

El director de Càritas d’Urgell i responsable d’Aliments per a la Solidaritat, Lluís Anton Nodar, s’ha felicitat per la resposta dels urgellencs i urgellenques, que al llarg de divendres i dissabte van aportar un gran nombre d’aliments de primera necessitat.

Tot el gènere recollit es gestionarà a través del local del carrer Canonges, que actualment atén unes 300 persones. Julia Guillem, de Creu Roja, també ha agraït el suport ciutadà. Els promotors també han fet un esment especial per la feina dels voluntaris que han recollit i transportat els aliments.

Amb tot, des del col·lectiu han reconegut que els preocupa la gran quantitat d’aliments que cal recaptar actualment, ja que significa que hi segueix havent una demanda elevada i, per tant, una persistència dels casos de pobresa i de desigualtats.

Aliments per a la Solidaritat és un projecte comú entre el Consorci d’Atenció a les Persones (integrat per l’Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal), Càritas, Creu Roja i La Seu Solidària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada