Aquest dimecres ha tingut lloc el monogràfic de cuina per a celíacs organitzat pel departament de Cultura i que ha tingut lloc, com ja és habitual, a la cuina de la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp.
El cuiner Carles Flinch, del restaurant Can Manel, ha estat l’encarregat d’explicar els ingredients i passos que s’han de seguir per preparar àpats per a celíacs, que són les persones que veuen danyat el recobriment intern de l’intestí prim pel consum de blat, civada, ordi i sègol, i que han de fer els seus menjars sense gluten.
D’aquesta manera, els assistents al monogràfic han après a preparar uns canelons amb beixamel de bolets, una fideuada amb all i oli, mini-pizzes fullades i milfulles de nata i maduixots. Després de la seva elaboració, el grup ha pogut tastar els plats cuinats.
Recordar que el proper curs estarà dedicat a la rebosteria, amb un monogràfic de cupcakes.
Text i foto: Comú d’Encamp