gent-granPer als dimarts 15 i dimecres 16 de setembre, l’equip del Projecte Gent Gran Activa del Departament de Social havia programat les primeres Jornades de Portes Obertes, destinades a acollir la gent gran d’Andorra la Vella per que poguessin conèixer de prop els tallers d’aquesta propera temporada i practicar-hi algunes de les activitats previstes en el Curs 2015-2016. Una iniciativa participativa que ha estat molt ben acollida.

Durant dos dies, el sèniors de la Parròquia hauran pogut escollir entre diferents opcions de descoberta, com el nou “Circuit Dinàmic”, Ioga, Memòria, Gimnàstica de manteniment, Cant coral i Fitness; Informàtica i Tauletes digitals, el Cafè Tertúlia, Tai Txi, ball de Country i el Taller d’Art, que s’han desenvolupat al Punt Informació Gent Gran, a la Sala Polivalent de la plaça del Poble i a les instal·lacions de Centre Esportiu dels Serradells.

L’oportunitat que s’ha ofert als membres del col·lectiu de gent gran els haurà permès de triar les opcions que més els hagin interessat o el tallers que més poden adaptar-se a les necessitats de cadascú, comptant amb l’assessorament de diversos tècnics de la conselleria de Social i del departament d’Esports, en activitats orientades a cuidar el cos i la ment, i a facilitar les relacions socials i l’expressió, tot afavorint un envelliment actiu i més saludable.

Les activitats i els tallers del nou Curs s’iniciaran el 28 de setembre i el període per formalitzar les inscripcions – al Punt Informació Gent Gran – romandrà obert fins al dijous 24 de setembre.