Bona nota pels andorrans a la Copa d’Andorra de taekwondo

El dissabte 8 es va viure la 17a edició de la Copa d’Andorra amb gairebé 350 competidors dels millors clubs d’Espanya, França i d’Andorra a més dels equips regionals de Catalunya, Midi Pyrenees, Andalusia i Madrid, amb un total de 50 equips registrats.
La millor nota va ser que l’equip arbitral va estar format per arbitres internacionals (Noruega,Finlàndia i Suècia) de primer nivell mundial seleccionats per Tokio2020.
L’Equip campió en categoria infantil va ser el My-ju de Tarragona, seguit del Taekwondo Club Andorra i tercer l’Esportiu Matarò.
Els andorrans  van aconseguir un or, cinc plates i 8 bronzes, el club d’Escaldes,Principat, va guanyar 2 ors i 2 bronzes i el Club d’Encamp 2 plates.
L’equip campió en categoria cadet va ser la selecció de Madrid, seguit del Taekwondo Club Andorra i l’equip d’Andalusia.
Els d’Andorra van guanyar 2 medalles d’or, 3 plates i 5 bronzes, Els d’Escaldes un bronze i els d’Encamp 1 bronze.
Ezoe Alberola, va guanyar la medalla de bronze i no va poder conquerir l’or al perdre amb Madrid per 8 a 6, L’Ezoe portaba cinc campionats d’alt nivell sense perdre i va fallar en casa per tenir un mal dia.
Ara es prepara de valent per participar al Campionat d’Espanya cadet amb la selecció catalana el proper mes de juliol a Valladolid, on l’andorrana és la favorita al títol per ser la campiona de l’Open d’Espanya i Campion d’Europa de clubs.