oh-fertesLa Fira de les Oh!Fertes de Sant Julià ha obert aquest matí les portes en un dia gris i tirant a fred, tot i que això no ha impedit que la gent s’anés apropant per passejar i comprar en les prop de 90 parades de la mostra amb tota mena de productes.

El cantant Carles Matute ha estat bona part del dia animant la fira amb temes propis i de cantants i grups famosos com ara Sau, Mecano o Jarabe de Palo.

Els mandataris comunals, entre els quals la cònsol major i alguns consellers, també s’han apropat al barri de Rocacorba. Però potser el pol d’atracció més important ha estat la parada on es podien recollir les butlletes per participar en el sorteig d’un I Phone 6. Tots aquells que hagin fet una compra superior als cinc euros poden recollir una butlleta que s’ha d’omplir amb les dades personals i després es diposita en una urna d’on a la tarda s’extreurà la del vencedor.

Aquesta mostra posa el punt i final a la temporada de fires al barri de Rocacorba. En aquest sentit, l conseller major Carles Àlvarez Marfany ha explicat als mitjans de comunicació que s’han desplaçat que “hem constatat que les fires que hem organitzat durant l’any atreuen públic a la parròquia i a més dinamitzen el nostre teixit comercial que és justament un dels objectius del comú”. El conseller ha assegurat que durant el 2015 la temporada de fires es tornarà a repetir.

Text i foto: santjulia.ad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada