Arxiu

L’estació francesa de Courchevel ha acollit avui el primer gegant de la Copa d’Europa masculina, amb l’equip de tècnica de la FAE format per Àxel Esteve i Xavi Salvadores.

Els dos esquiadors han mostrat un bon esquí i una molt bona posada en escena en cursa, trobant el que han estat entrenant les últimes setmanes. Esteve ha aconseguit situar-se 35è en la primera mànega, quan sortia amb el dorsal 68, un fet que parla del bon esquí realitzat en aquesta primera mànega. Ha finalitzat a només 0.40 dels 30 primers. En la segona mànega, però, ha comés una errada gairebé a la part final de l’últim mur, quan ha perdut la línia i no ha pogut completar la cursa. Per la seva part, Salvadores ha fet també un interior, en la primera mànega.

Demà es disputa un segon gegant de Copa d’Europa a la mateixa estació francesa.

Max Tissot, entrenador: Molt bones condicions a Courchevel. Pista molt ben preparada amb neu molt dura. Àxel ha fet una molt bona primera mànega, amb el dorsal 68 i acaba 35è a 0.40 dels 30. Li ha posat la intensitat i l’agressivitat que es necessita en una pista com aquesta. A nivell tècnic, ha fet el que fa als entrenaments, però ara en cursa. En la segona mànega, Àxel ha sortit molt bé en la part alta, fa una errada d’interior a meitat mànega, però segueix amb bon ritme i gairebé al final de l’últim mur ha fet un altra errada que l’ha deixat fora de la línia, i s’ha sortit…”.

Xavi ha fet un interior a meitat de la primera mànega. Fins aquell moment havia esquiat bastant be, anava a 0.20 per darrere d’Àxel a l’intermig. També bona actitud i agressivitat.

Ha estat un dia molt positiu, ja que els dos s’han llençat amb moltes ganes i han aconseguit esprémer el bon esquí que estan fent en els últims entrenaments, encara que falta una mica de rigor tècnic, sobretot quan es complica un poc la situació. Amb tot, molt contents amb els dos”.

FAE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada