concurs-foto-massanaEl  departament de Medi Ambient del Comú de la Massana ha organitzat aquest estiu el primer Concurs Fotogràfic de Natura, que s’ha tancat amb un total de cinquanta-quatre imatges. El tret de sortida es va donar el 5 de juny coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient i el tema escollit han estat els medis aquàtics de les muntanyes del país, per posar en valor el seu indiscutible valor natural.

Les fotografies concursants són molt variades i recullen diferents aspectes de les zones humides i els organismes aquàtics. S’hi poden veure imatges d’estanys, basses, molleres i alguns dels seus habitants vegetals o animals.

Durant tota aquesta setmana tothom que vulgui pot veure les fotos penjades al facebook i valorar-les amb un “m’agrada”.

La setmana que ve es donarà a conèixer el veredicte. Hi haurà dues fotografies guanyadores. La primera serà decisió plena del jurat, independentment de les valoracions del facebook. La segona també la decidirà el jurat, però en base a les que hagin tingut més bona valoració a la xarxa. Els premis seran una estada al refugi del Comapedrosa i una excursió a cavall fins al Pla de l’Estany.

El jurat estarà format pel conseller de Medi Ambient, Sergi Gueimonde, els fotògrafs Jaume Riba i Eduard Comellas, un membre de la Capsa, el biòleg Jordi Nicolau i les directores de Medi Ambient i Turisme, Cristina Pérez i Emma Jiménez.

Les millors fotografies formaran part d’una exposició que s’instal·larà al Centre d’Interpretació del Comapedrosa.

Vista la bona acceptació del concurs, l’any que ve es convocarà la segona edició amb una temàtica diferent, però sempre tenint com a protagonistes les muntanyes del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada