Bon paper dels atletes Moya i Vílchez al Míting Valls d’Andorra-Campionat d’Andorra

Bon paper dels atletes Moya i Vílchez al Míting Valls d'Andorra-Campionat d'Andorra

Aquest passat dissabte, dia 28 de maig, es va celebrar el Míting Valls d’Andorra juntament amb el Campionat d’Andorra. Les proves del Míting eren els 100 metres lliures, els 400 metres lliures, els 800 metres lliures, el llançament de pes, el salt de perxa i el salt de llargada, tant en categoria femenina com masculina. Segons, Guillem Dalmau, responsable de l’Escola del Club Atletisme Valls d’Andorra i organitzador del Míting, les proves van aplegar un centenar d’atletes.

Com a resultats destacats, Dalmau, s’ha referit a la cursa dels 800 metres masculins, en la qual hi va haver-hi una participació destacada i l’atleta andorrà, Pol Moya, va quedar segon. També va posar en valor la prova de salt amb perxa ja que l’atleta, Miquel Vílchez, va fer una meritòria tercera plaça, aconseguint una molt bona marca.