sortides-guiadesAmb la sortida guiada del passat 26 d’agost al tram del Camí de Sant Jaume, que discorre entre el Pont d’Arsèguel i el Pont de Bar, ha finalitzat el cinquè cicle de sortides guiades, Dimecres coneixem l’Alt Urgell, organitzat pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

La proposta dels Dimecres combina sortides guiades a peu amb l’explicació del patrimoni cultural i del paisatge de la nostra comarca. Aquesta iniciativa, que es repeteix cada estiu des de l’any 2011, té per objectiu oferir una nova oferta de lleure a un turisme familiar i alhora, donar a conèixer i valoritzar la comarca de l’Alt Urgell i el seu ric patrimoni cultural. Les quatre sortides realitzades han permès la descoberta d’indrets com el dolmen de la Llosa de Bescaran, el camí dels Pontarrons, l’església de Sant Martí d’Ars i el Castellot de la Seca i un tram del camí de Sant Jaume.

L’edició d’aquest any ha estat la més exitosa en quant a participació, amb un total de cent trenta persones. El públic assistent, autòcton i estiuejant a parts iguals, ha estat bàsicament familiar i de totes les edats.

L’èxit de l’edició d’enguany permet consolidar aquesta proposta de lleure que s’ha fet un espai propi en la programació cultural d’estiu de l’Alt Urgell.

Fotografia: Sortida guiada al Camí de Sant Jaume. Núria Martimpé.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada