BOMOSA recapta 1.340€ amb la primera activitat solidària “Apropant capacitats”

BOMOSA ha recaptat 1.340 euros amb la seva primera activitat solidària “Apropant capacitats”. Celebrada el matí del passat dissabte 4 de maig, més de 120 persones han participat a la primera edició del “Master class d’spinning solidari”, que va tenir lloc en el Centre Termolúdic Caldea Andorra.

Aquesta quantitat es destinarà íntegrament i en parts iguals a l’Associació de Persones amb Diversitat Funcional d’Andorra (AMIDA), l’Associació per la síndrome de Down a Andorra (ASDA) i l’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra (AUTEA). En concret, AMIDA realitzarà una conferència sobre l’embaràs i el procés de ser mare per a les dones amb cadira de rodes, així com tot el procés en els homes; ASDA destinarà els diners al seu projecte del protocol hospitalari, i AUTEA farà un espot per sensibilitzar i informar sobre el Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).

D’aquesta manera, en paraules de Carmen Rivera, Directora de BOMOSA, “hem aconseguit el nostre objectiu de sensibilitzar, informar i conscienciar que les persones que tenen una discapacitat física de naixement, Down o TEA necessiten uns suports específics durant tots els cicles de la seva vida, que els hi permetin tenir una vida normalitzada i inclusiva”.

La Directora d’aquesta fundació també ha volgut agrair la confiança de totes les associacions que han participat en aquesta primera activitat i la generositat de tots els participants i de totes les empreses andorranes, organismes i mitjans de comunicació del Principat que han col·laborat de manera desinteressada.