Bomosa organitza una jornada d’adopcions a illa Carlemany

L’associació filantròpica Bomosa ha organitzat una jornada d’adopcions aquest dijous al centre comercial illa Carlemany. L’acte s’emmarca dins de les accions de promoció de les adopcions d’animals que duu a terme l’entitat. Actualment Bomosa treballa activament a la gossera, on hi ha una vintena de gossos, una xifra ‘baixa’, comparada amb el nombre d’animals que hi havia quan Bomosa va entrar fa un any i mig a la gossera per fer-se càrrec de la cura dels animals, xifra que era gairebé el triple, segons han explicat els responsables de l’entitat.

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer la tasca de l’associació, explicant quin tipus de gossos hi ha disponibles a la gossera per ser adoptats i quin és el procediment. Aquesta jornada d’adopcions es farà al centre comercial illa Carlemany demà dijous de les 18 a les 20 hores, i també es comptarà amb la companyia de l’associació Laika. Els voluntaris instal·laran un estand a la planta 0 en què explicaran a tothom que hi estigui interessat quin és el procediment per adoptar un gos. A més, els voluntaris hi aniran acompanyats d’alguns gossos dels que hi ha actualment al centre perquè l’acte sigui més proper i més cridaner.

Tal com han explicat els responsables de Bomosa, gràcies a la tasca de les associacions i voluntaris actualment ‘no hi han gossos neuròtics, ja que surten diàriament, i per tant no pateixen les conseqüències d’estar aïllats i sense estímuls’.

Molts dels animals que hi havia a la gossera han estat acollits a Holanda o Alemanya, d’altres han estat adoptats per famílies, i actualment només hi ha una vintena de gossos vivint-hi. Pel que fa als acolliments que es fan a l’estranger, ‘són llars d’animals especialitzades que treballen amb els animals fins que estan preparats per ser adoptats’. De moment, se n’han traslladat una vintena a Alemanya (tots ja estan amb una família) i 8 a Holanda, dels quals només n’hi ha tres que encara no tenen amo. De fet, la setmana passada es va fer l’últim viatge a aquest país, el primer en què es transportava un gos en avió, ja que fins ara els trasllats s’havien fet en furgoneta.

TOTES LES NOTÍCIES