Aquest dimecres 3 de setembre BOMOSA ha presentat la seva 1a campanya de comunicació urbana al país, en col·laboració amb VSA COMUNICACIAÓ. A l’acte han assistit el president del grup BOMOSA, Turi Mora, la directora de BOMOSA, Carmen Rivera i el director de VSA COMUNICACIÓ, Antonio Suberviola. Ha tingut lloc al carrer Prat de la Creu a on s’ha instal·lat un dels 8 suports publicitaris, que es podran veure aquests dies pels carrers d’Andorra.

En tots els projectes que BOMOSA impulsa els agrada anar de la mà i col·laborar amb bons companys de viatge, com en aquest cas amb VSA COMUNICACIÓ amb qui comparteix la seva visió de gestionar de forma responsable el patrimoni publicitari.

La campanya durarà fins el proper 31 de desembre, sota el lema BOMOSA impulsa projectes solidaris, amb l’objectiu de donar a conèixer a la població andorrana tots els projectes destinats a millorar la qualitat de vida de les persones, a defensar el benestar dels animals i a protegir el medi ambient.

Durant tots aquests mesos, es podrà col·laborar enviant un SMS amb la paraula BOMOSA al 607 fent un donatiu d’un euro per cada missatge enviat. Els fons obtinguts es destinaran a ajudar a famílies que manquen de recursos econòmics per pagar les despeses derivades de les necessitats bàsiques d’alimentació i de serveis veterinaris. #enviabomosaal607

També es pot col·laborar fent un donatiu a la web www.bomosa.ad/fes-un-donatiu a projectes en que BOMOSA participa i que tenen com a objectiu:

• Apostar per la promoció de la cultura andorrana i el talent dels més joves com els Premis Literaris Sant Jordi. Un programa que fomenta la relació dels joves d’Andorra amb la gent gran, el Jove Voluntari Lector, i un projecte que va néixer amb l’objectiu de formar joves d’entre 16 i 18 anys, en gestió forestal, jardineria i ramaderia per tal de facilitar-los una sortida laboral, el Cos de Voluntaris per la Natura.
• En el Departament Animal ajudar a famílies sense recursos econòmics, organitzar i promoure jornades d’adopcions, col·laborar amb el Govern d’Andorra en la gestió de la Gossera, impulsar projectes per esterilitzar i vacunar gossos.
• En el departament d’Impacte Mediambiental impulsar projectes que maximitzen l’impacte positiu, com projectes d’economia circular que transformem residus en recursos, evitar el malbaratament alimentari, gestionar l’impacte social i la protecció del medi ambient mitjançant el càlcul de les emissions de CO2.

BOMOSA porta dedicant molts esforços des del seu inici, per treballar en la conscienciació com a motor de canvi, impulsant projectes per posicionar el país a primer nivell.

Text: BOMOSA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada