sindicats2La gran majoria dels duaners no anirà a la celebració de la seva diada aquest dilluns i participarà en una concentració de protesta contra la reforma dels complements de pensió dels funcionaris. Així ho ha explicat Joan Seguí, president del Sindicat de Funcionaris de Duana, que, a més, ha demanat que en les properes eleccions generals no es voti a Demòcrates per Andorra.

Dilluns serà un dia clau per als funcionaris ja que al matí es reuneix la comissió consultiva que ha d’emetre un dictamen no vinculant sobre la reforma dels complements de pensió. A la tarda, el Govern presentarà el projecte legal als sindicats. Posteriorment es celebra el Dia de la duana i com a mesura reivindicativa el sindicat d’aquest cos ha promogut que l’assistència sigui mínima. Segons ha anunciat el president del sindicat de Funcionaris de la Duana, Joan Seguí, es concentraran davant de l’hotel on se celebri la diada per manifestar-se i fer sentir la seva veu en contra de les retallades.

Seguí va més enllà i ha recomanat als funcionaris que castiguin electoralment el partit al Govern per aquest projecte legal. Espera “que hi hagi una alternativa política forta que pugui arribar a donar més llum i viabilitat als projectes per al poble andorrà i a les seves aspiracions”.

També ha informat que a partir de dilluns els sindicats de funcionaris volen reunir-se per consensuar mesures conjuntes que podrien passar per portar a la justícia el projecte legal i convocar manifestacions. Seguí ha afegit que, en última instància, estan disposats a convocar una vaga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada