BMW X6

bmw6

Característiques
Un vehicle de disseny impecable, que conjuga a la perfecció elegància i esportivitat, amb línies molt marcades, afilades i detalls cromats que atorguen un plus de distinció. Un automòbil, quant a disseny, amb una presència imponent. Del frontal, destaca la doble graella cromada, d’estil esportiu. També el disseny dels llums LED donen un caràcter. A l’interior de l’X6 es gaudeix d’una esportivitat exclusiva, amb uns acabats impecables i detalls que faciliten la conducció, però també que optimitzen el confort dels ocupants. Tot un luxe a l’interior, amb un maleter notablement ampli, amb 580 litres de capacitat.

Motor
Un propulsor a benzina i dos dièsel són les opcions de motorització de què disposa el BMW X6. El motor a benzina és un potentíssim 449 cavalls; mentre que els dièsel tenen una potència màxima de 258 i 381 cavalls. Començant pel motor a benzina, aquest arriba a una velocitat màxima de 250 km/h, amb una acceleració de 0 a 100 en 4,8 segons i un promig de consum superior als 9 litres i mig als 100. El dièsel de 258 cavalls assoleix una velocitat punta de 230 km/h, amb una acceleració de 0 a 100 en 6,7 segons i un consum mitjà de 6 litres. L’opció més potent dièsel, la de 381 cavalls, aporta una velocitat màxima de 250 km/h, amb una acceleració de 0 a 100 en 5,2 segons i un consum mitjà de 6,6 litres.

Seguretat
Un vehicle d’aquestes característiques ha d’incorporar els més avançats ginys en seguretat. L’equipament inclour un extens equipament de sèrire, que inclou coixins de seguretat frontals i de cap a davanbt i al darrere, a més d’antibloquejament de frens ABS, recolzacaps actius en els seients davanters… Altres sistemes tecnològics relacionats amb la seguretat són la càmera de visió posterior i el control de distància d’estacionament davanter i posterior. El BMW X6 també incorpora control d’estabilitat, control de tracció i direcció assistida electromecànica. Tant el retrovisor exterior com l’interior disposen de sistema antienlluernament automàtic.

Per El Tot Granollers / AMIC – Redacció