BMW Serie 3

Característiques

Disponible en tres nivells d’equipament, Sport Line, Luxury Line i Modern Line, el nou BMW Serie 3 substitueix el model del 2005. Han passat molts anys i, per aquest motiu, el nou vehicle poc té a veure amb el model que ha reemplaçat, ni pel que fa a disseny exterior ni a l’interior.

Quant al disseny exterior, el nou Serie 3 de BMW creix ostensiblement, especialment pel que fa a llargada. També és un pèl més alt que l’anterior model.

Inevitablement, aquest fet repercuteix en l’interior, ara molt més ampli, especialment per a les persones que seuen al darrere.

Tot i amb això, el fet que la plaça del mig sigui una banqueta, fa que el vehicle sigui especialment més còmode quan viatgen quatre passatgers. Crida especialment l’atenció el navegador que permet incorporar el vehicle, des del qual es poden controlar múltiples funcions, d’una manera ben intuïtiva.

També cal fer referència al sistema Head up Display, que reflexa informació en el parabrisa perquè el conductor no hagi de treure la vista de la carretera.

 

Motor

El BMW Serie 3 equipa un ampli ventall d’opcions, tant a benzina com dièsel, a més d’una versió híbrida de 340 cavalls i canvi automàtic.

Les opcions a benzina són la 316i de 136 cv, la 320i de 184 cv, la 328i de 245 cv o la 335i de 306 cavalls. Totes aquestes es poden acoblar a una caixa de canvis manual o automàtica.

Pel que fa a les variants dièsel, els propulsors són aquests: 316d de 116 cv, 318d de 143 cavalls, 320d de 163 cv, 320d de 184 cv i 330d de 258 cv.

 

Seguretat

El BMW Serie 3 inclou un complet equipament de seguretat, començant pels coixins de seguretat frontals per al conductor i el passatger, de cap al davant i al darrere, laterals, etc.

El vehicle, en tots les opcions disponibles compta de sèrie amb antibloquejament de frens ABS, assistent a la frenada i assistent per engegar en pendents.

També cal parlar dels cinturons de seguretat de tres punts d’ancoratge en totes les places i del tancament de seguretat per als nens en les portes posteriors.

El control d’estabilitat, el de frenada en corba i el de tracció són altres dels elements que trobem en tots els acabats d’aquesta Serie 3.

Per El Tot Granollers / ACPG – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES