bmw serie 1

Confort
Disponible amb carrosseria de 3 i 5 portes, el BMW Serie 1 renova equipament i detalls respecte del model que va aparèixer ara fa tres anys.

Es tracta d’un vehicle amb carrosseria de marcades línies esportives, del qual destaca la graella central, dividida en dos, i els grups òptics afilats i de forma trapezoidal.

El BMW Seria 1 compta amb cinc línies d’equipament, des de la bàsica, passant per l’Advantage, l’Sport, l’Urban i l’M Sport.L’equipament de sèrie, respecte del model de2012, és més complet. En aquest sentit, s’equipen elements com el sensor de pluja, l’alerta de baixa pressió dels neumàtics, o la pantalla central de 6,5 polzades.

Altre equipament que es pot introduir de manera opcional, segons bversió, són la càmera de visió posterior o l’assistent a l’estacionament. Aquest últim té la capacitat de moure el volant automàticament; mentre que el conductor s’encarrega del fre i de l’accelerador.
També cal parlar del sistema de reconeixement de senyals de trànsit i del control de velocitat.

Motor
Quant a motoritzacions, el Serie 1 del 2015 ofereix nous propulsors i millora els ja existents.

La gamma de motors està formada per cinc a benzina i tres dièsel.

En benzina les opcions són el 116i de 109 cavalls, el 188i de 136 cavalls, el 120i de 177 cavallls, el 125i de 218 cavalls i l’M135i de 326 cavalls.

En dièsel compta amb el 116d de 116 cavalls, el 118d de 150 cavalls i el 120d de 190 cavalls.

Cadascun d’aquests propulsors va acoblat , de sèrie, a una caixa manual de sis relacions. Opcionalment hi ha una automàtica de vuit marxes, que en algunes motoritzacions no està disponible.

Seguretat
El BMW Serie 1 incorpora els sistemes de seguretat més avançants. En aquestsentit, cal fer menció especial a l’innovador sistema de trucada d’emergència intel·ligent, que s’equipa de sèrie en tots els acabats.

L’alerta de col·lisió, el control dinàmic d’estabilitat, els fars LED autoadaptables, la reforçada estructura de l’habitacle i l’ampli desplegament de coixins de seguretat, són altres dels elements de la seguretat d’aquest vehicle.

Per El Tot Granollers / AMIC – AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada