bihoopAconseguir finançament i obtenir consell empresarial per saber com consolidar un projecte és difícil per a un emprenedor o una startup. Sortir als mercats, aconseguir que algú t’escolti, crea en tu i et inverteixi 50, 100 o 200 mil euros per ampliar la teva capital i seguir creixent, és gairebé impossible en els temps actuals en el món de les finances tradicionals.

Internet ha portat moltes coses bones, i una d’elles i que està començant a calar entre els emprenedors espanyols és el Equity-Crowdfunding (Crowdinvesting), o el que és el mateix, cosa que es pot fer des de fa poc més d’un any a través de la plataforma d’ inversió en línia en startups Bihoop.com.

Tres startups ja han finançat i consolidat els seus projectes aconseguint accionistes que inverteixen en el seu negoci amb tiquets a partir de 1.000 euros. Actualment, aquest és el cas de dues empreses espanyoles: la xarxa social d’oci Boxvot.es i la plataforma d’intercanvi de temps Comunitats.com, que estan accelerant la seva consolidació buscant nous inversors des Bihoop.com.

Boxvot.es, una xarxa social d’oci fundada a Castelló el 2012 i que ja compta amb filial a Mèxic, busca 110 mil euros, 50 mil d’ells en Bihoop.com, per finançar la seva expansió a Llatinoamèrica. L’empresa acaba d’obrir plataforma a Mèxic i també té previst obrir delegació a Xile properament.

La plataforma lleonesa fundada per tres emprenedors catalans, Comunitats.com també ha iniciat una campanya de “Equity-Crowdfunding” a Bihoop.com per finançar la creació d’un banc del temps als Estats Units, per al que necessita 100 mil euros. Tenen previst realitzar una ampliació de capital de 500 mil euros en un any i mig, dels quals 100 mil el realitzaran mitjançant Bihoop.com. D’aquesta particular banc formaran part 428 centres educatius, entre universitats i instituts, i es posarà en marxa aquest any en col·laboració amb Nfinite-Supply.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada