Bibiana Rossa deixa la militància del Partit Socialdemòcrata

L’exconsellera general canillenca Bibiana Rossa ha presentat aquest dilluns la seva renúncia com a militant del Partit Socialdemòcrata (PS). Rossa ha explicat que ha pres la decisió perquè no li convencen ‘les maneres ni les línies polítiques que s’estan seguint al partit’, lamentant les ‘projeccions personals’ i la pèrdua d’objectivitat que al seu entendre ha patit la formació. Bibiana Rossa ha afegit que ‘no pretenc obrir la porta perquè ningú em segueixi’, tot i que no amaga l’afinitat personal i política amb Jaume Bartumeu i altres companys socialdemòcrates, però s’ha mostrat partidària d’anar ‘molt més enllà de tot això, cap a la transversalitat, la convergència de línies polítiques’, perquè ‘ens hem d’obrir, no podem continuar tancats com s’està fent’.

L’exconsellera general i advocada canillenca Bibiana Rossa ha decidit deixar el PS arran de les divisions que viu el partit i perquè considera que les formacions polítiques no poden estar al servei de les persones sinó que han d’estar al servei del país. Rossa ha assegurat que la situació que es viu al partit està creant una sèrie de confusions, tergiversacions i fins i tot de ‘petits atacs personals’, i que per ser honesta amb ella mateixa, ha decidit sortir d’un lloc on es trobava ‘poc còmoda’.

Rossa, que ha explicat que la decisió ha estat fruit d’una llarga reflexió, no ha volgut avançar si hi haurà més companys que segueixin les seves passes, i tampoc si hi ha la intenció de crear una nova formació. En tot cas, no ha descartat que pugui formar part d’una altra formació política, sempre que aquesta tingui uns objectius de país, però no al servei d’unes persones, tal com considera que ha passat al PS.

TOTES LES NOTÍCIES