L’exmilitant del PS, Bibiana Rossa, ha reconegut que hi ha converses per crear una plataforma política ‘molt oberta’ i no només amb persones provinents del PS. Rossa ha fet aquestes declaracions al programa Ara i Aquí de RNA on ha explicat que hi ha una ‘necessitat constatada’ de crear un nou espai i que tot i que encara no es pot parlar de projecte sí que hi ha una ‘voluntat’ i ‘converses’.

Bibiana Rossa ha explicat que hi ha converses entre diverses persones ‘no només del PS’ per crear una plataforma política ‘molt oberta’. Rossa, que fa poques setmanes que es va donar de baixa del Partit Socialdemòcrata, ha dit que de moment ‘no hi ha projecte’ però sí ‘converses’ i ‘voluntat’ per respondre a una ‘necessitat constatada’ de la societat. En aquest sentit, ha afegit que encara no hi ha cap ‘nucli’ creat, perquè considera que si es comença un projecte s’ha de fer ‘tots alhora’.

Sobre la possibilitat que l’aparició d’una nova plataforma divideixi el vot progressista, Rossa creu que ‘avui per avui’ el que fa falta són línies polítiques clares i que la resta ‘ja anirà venint’.

Rossa ha insistit en què la seva marxa del PS respon a la voluntat de ‘renovar-se o morir’ i ha lamenta que no s’ha volgut enfocar el debat sobre les idees i solucions que necessita el país, sinó pensant més en unes eleccions. A més, ha afegit que sentia que ‘feia nosa’ i que per això va preferir abandonar el partit. Tot i així s’ha mostrat agraïda pels gairebé vuit anys de militància que li han permès assumir responsabilitats comunals i nacionals importants.

Paral·lelament, Rossa també ha fet autocrítica dels dos anys de govern socialdemòcrata i ha reconegut que ‘vam comunicar molt malament’ tot i haver avançat molt en qüestions fiscals. En aquest sentit, ha assenyalat que temes com el dels horaris comercials ‘ens van fer molt mal’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada