Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

En temes de feina haureu de ser més responsables i tenir més clares les coses per poder fer el que més us convingui. De fet, esteu en un bon moment per fer negocis i si us ho munteu bé podeu treure profit de tot, només cal que hi poseu ganes. En el camp de la parella també pot haver-hi canvis positius.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

La vostra serenitat posant ordre en qüestions de relacions, sobretot de parella, us portarà a assegurar la vostra posició. Feu el que sentiu i doneu espai a qui en necessiti; l’actitud que tingueu serà crucial en la relació. No us estranyi que tingueu ganes d’apartar-vos de certes persones que veieu que no us aporten res de bo.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Estareu una mica esverats i si no us freneu podeu tenir moments de massa nervis, cosa que no és gaire bona. Us convé saber que agafar-vos les situacions amb més calma seria interessant i més productiu per a vosaltres; de fet, heu de començar a pensar en què podeu fer per créixer de manera laboral; busqueu idees i desenvolupeu-les.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Tindreu pensaments originals i moments ben distrets en els quals podeu riure molt. És important que els valoreu i els potencieu per gaudir-ne més temps i també per contagiar les persones que us envolten de la vostra alegria i felicitat. Estar content és senzill: si un s’ho proposa es pot estar molt bé; només fa falta tenir-ne ganes.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Seran dies per treballar amb persones d’alts càrrecs; potser només hi parlareu algun moment però us pot ser interessant prendre consciència que són persones que us poden obrir portes el dia de demà. Cal que feu coses de manera voluntària per fer un bon camí. Si aprofiteu el que se us presenta podeu sembrar un bon dia de demà.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

La necessitat d’estar amb els amics us farà buscar moments de reunió i de compartir. Us puc assegurar que serà molt agradable per a vosaltres passar aquestes estones amb altres persones, conversar i fins i tot explicar allò que us passa per així veure més maneres de portar-ho tot plegat. Estareu molt calmats a la llar familiar.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Us faltarà decisió i direcció per estar més bé; de totes maneres, sabreu fer les coses bé per trobar aquesta direcció; per tant, no patiu i mireu de donar-vos temps per deixar que tot flueixi de manera fàcil i tranquil·la. D’altra banda, la comunicació amb els germans serà un punt pràctic per a vosaltres aquests dies i cal que ho aprofiteu.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

No estareu d’acord amb el vostre cos i us vindran ganes de cuidar-vos i de treballar pel vostre aspecte. Tot això està bé i és ben bo que us cuideu però no en feu un abús ni vulgueu passar-vos de rosca, que després us cansareu amb poc temps i no us servirà per a res el que hagueu fet. També us cal centrar-vos en el tema intel·lectual.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Tindreu projectes per casa que es preparen per ser portats a terme a llarg termini, no els vulgueu fer tots en dos dies; haureu de treballar la paciència i així serà més pràctic. També us podeu trobar que quan vulgueu fer algun tipus de manualitats us costi més del normal, i això us corroborarà el fet que heu de treballar la paciència.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Estareu creatius i desperts de ment, i és bo que ho feu servir per a tot el que sigui possible, ja que de vegades costa tenir idees i a vosaltres us en sobraran. Amb qui podeu tenir conflictes és amb la parella, ja que veureu les coses amb perspectives diferents i això us atabalarà més del compte; respireu i no us poseu nerviosos.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

La família serà un bon puntal i un reforç important i de molta consideració per a vosaltres; és bo tenir el suport dels de casa, sobretot si esteu passant moments baixos. El tema està sempre a buscar la manera d’estar més animat i de viure content, que, de fet, ja hi podeu viure perquè ho teniu prou bé per fer-ho, i si esteu animats, millor.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Aneu molt amb compte amb els diners, que sembla que us fugen de les mans i si no esteu al cas quedareu nets com una patena. El tema està en el fet que la vostra part capritxosa està al màxim i us desbordareu sense adonar-vos del que gasteu. Mireu de controlar la situació, que si no, després ho patireu per coses que us faran falta de veritat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada