Bescuit de Carabassa

Tres talls d'un pastís de carabassa
Bo, sa i fàcil de fer (Getty Images)

La carabassa és un aliment de temporada i, precisament, ara, se’n poden trobar a la majoria de verduleries i altres establiments d’alimentació. A més, en ser la temporada, el seu preu també és més raonable. Per tant, et proposem preparar un pastís de carabassa que resultarà tan gustós com fàcil de fer en tan sols cinc passes.

 Ingredients (per a 10 persones)
  • 300 g de carabassa.
  • 250 g de farina.

  • 250g de sucre blanc o bru.

  • 3 ous

  • 1 sobre de Llevat en pols.

  • 1 culleradeta d’essència de vainilla.

  • Sal

  • 150 ml d’oli

 

Preparació:
  1. En una casserola amb aigua i una miqueta de sal, cou la carabassa durant uns 5 minuts i retira-la perquè es vagi refredant i ves preescalfant el forn a uns 180ºC.

  2. Mentrestant, en un bol, bat el sucre amb els ous. Una vegada estigui tot ben batut, afegeix la carabassa trossejada i la vainilla, fins que tots els ingredients estiguin ben integrats i no quedin grumolls de la carabassa.

  3. En un altre recipient, mescla la farina amb el llevat i després afegeix a la mescla.

  4. Unta el motlle que vagis a utilitzar amb mantega i aboca la mescla.

  5. Porta-la al forn i deixa-la durant uns 40 minuts aproximadament fins que el bescuit estigui esponjós. Per a això, pots ajudar-te d’un escuradents per a punxar fins a comprovar que surt totalment net.

TOTES LES NOTÍCIES