Beneficis del te per a una pell radiant

Noia prenent te
El té aporta molts beneficis a la pell i el cos (Istock.com)

El te és una beguda mil·lenària que s’ha considerat com una font de beneficis; per aquesta raó algunes empreses han desenvolupat diversos productes que van des de cremes corporals, sèrums facials, gels, tovalloletes de neteja facial, màscares i fins i tot xampús elaborats amb diferents fulles de te. Sens dubte, donen excel·lents resultats, però també pots prendre una bona tassa d’aquesta infusió per a aprofitar tot el bo que té per a tu. Coneix els beneficis del te per a una pell radiant.

Te Negre. Ric en vitamines B2, C, E i minerals com el magnesi i potassi, els quals ajuden a eliminar la inflor i ulleres en els ulls; afavoreix la circulació de la sang, ja que conté cafeïna, a més d’humectar la pell i brindar-li una sensació de frescor i energia. També protegeix la pell dels bacteris i de l’envelliment prematur pels seus antioxidants.

Te verd. Ajuda a reduir la producció de greix, conté beneficis antibacterians i grans nivells d’antioxidants, baixa la sensació d’inflamació i disminueix l’estrès en la pell. El te verd és el rei de la cura i protecció de la pell perquè elimina toxines i esvaeix arrugues, a més d’atenuar els danys causats pels raigs del sol.

Te Vermell. Conté alts nivells de vitamina D, calci, potassi i zinc, que ajuden al fet que la teva pell obtingui aquesta sana lluentor natural i estimula la producció de cèl·lules sanes. A més, compta amb propietats antibacterianes, hipoal·lergògenes i antienvelliment que incrementen la producció de cèl·lules sanes.

Matxa. És un poderós antioxidant que ajuda a atrapar i a eliminar els radicals lliures que acceleren els signes de l’envelliment i d’hiperpigmentació, a més d’oferir una millor resistència de les cèl·lules de la pell davant els raigs UV.

Te Blanc. És com un agent natural de rejoveniment de la pell, ja que compta amb una gran activitat antioxidant que ajuda a mantenir el col·lagen i l’elastina, evitant la pell flàccida i les arrugues.

Ara que coneixes els beneficis del te per a una pell radiant, no deixis de beure almenys una tassa diària o cerca productes que continguin aquests ingredients.

Una altra idea? Usa les bossetes de te per a desinflamar els ulls o fes-te una màscara. Són excel·lents!

Per Mujerde10.com / AMIC – Tot Sant Cugat 

TOTES LES NOTÍCIES