Bellesa: La cera oriental

La depilació oriental es basa en un mètode suau i ancestral mitjançant el qual s’arrenca el pèl amb una cera dolça, una espècie de bola de caramel. Al contrari que amb els mètodes de depilació duradors, aquest no afebleix el fol·licle pilós i no impedeix que el pèl deixi de créixer. Però aquesta tècnica us garanteix una pell llisa durant tres setmanes.

Podeu fabricar a casa aquesta cera d’una forma bastant senzilla: bulliu durant uns minuts dos grapats de sucre i mig got d’aigua. Quan el caramel adquireixi un to marró, afegiu-hi algunes gotes de llimona, 2 cullerades grans de mel i aboqueu la preparació en un recipient amb aigua freda.

Quan el caramel estigui tebi, modeleu la massa fins a fer una bola i apliqueu la barreja estirant-la sobre les cames: comenceu al turmell i acabeu als genolls. Desenganxeu-lo d’un cop i repetiu l’operació ràpidament amb la resta de la zona a depilar.

A continuació, esbandiu la zona amb abundant aigua. Aquest cera tèbia es pot utilitzar en totes les parts del cos, però, com totes les depilacions amb cera, aquest és un mètode bastant dolorós.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *