Bellesa: Contra la cel·lulitis: braços, l’esquena i el clatell

Els tirants i les mànigues curtes que aviat arribaran posaran a prova la bellesa dels teus braços i clatell, però les peces ajustades marquen els costats de l’esquena i el contorn del sostenidor en tots els moments de l’any. Per això volem cridar la teva atenció i recordar-te que no hauries d’oblidar la cura de cap d’aquestes zones en la teva rutina de bellesa i tractar possibles símptomes de cel·lulitis per aconseguir resultats òptims.

T’expliquem com…

Encara que el problema que més molesta a la dona de més de quaranta o quaranta-cinc anys és el despenjament de la pell en els braços, la cel·lulitis també fa acte de presència en aquesta zona. Fer exercicis de braços per mantenir ferma la musculatura reduirà el problema.

Altres zones en les quals apareix la cel·lulitis, sobretot a partir dels quaranta-cinc o cinquanta anys és a l’esquena i al clatell. La cel·lulitis que afecta aquestes zones acostuma a ser tova i es produeix, sobretot, per inactivitat, per tenir la zona dels sostenidors massa pressionada.

 

Solucions al teu abast

Si no vols renunciar a samarretes ajustades amb tirants, perquè deixen al descobert el clatell, els braços i cenyeixen els costats de l’esquena, pots fer exercicis amb peses amb els braços. Per això no cal inscriure’s en cap gimnàs. Ho pots fer en la intimitat de casa teva aixecant manuelles que pots adquirir en establiments de material esportiu, llibres, o qualsevol altra cosa d’un pes raonable que tinguis al teu abast.

Exercita també les cervicals amb moviments de cap: amunt, avall, a un costat i a l’altre.

Pel que fa a l’esquena es refereix, tria sostenidors que no pressionin massa el teu contorn, perjudiquen la circulació sanguínia i per tant afavoreix la cel·lulitis.

 

Solució cosmètica

Arm Sculpt, de Rodial. Gel que esculpeix i allisa la part superior dels braços. Està especialment formulat per a eliminar el greix acumulat dels braços, allisar i tensar la pell. Després d’un període de 4 setmanes utilitzant el producte matí i nit la rugositat de la pell es redueix, la renovació cel·lular augmenta i l’elasticitat de la pell millora. El seu preu: 62 €.

Body Slim Zones flàccides i Rebels, de LIERAC. Actua contra el despenjament cutani de l’interior dels braços i cames. La pell es tonifica a l’instant i la cel·lulitis rebel disminueix. Un perfum amb notes de grosella negra, subtilment especiat, que revela la seva feminitat gràcies als acords deliri, rosa i gessamí. El seu preu: 39 €.

Body Reducer, de Comodynes. Loció remodelant Silhouette Modelling. Dissenyada per mobilitzar i eliminar el greix rebel. Incorpora actius per aconseguir una pell llisa, ferma i tonificada. Textura color “nude” setinada, de perfum sensorial i absorció flash. El seu acabat no enganxós permet vestir-se immediatament després de l’aplicació. El seu preu: 26 €.

Slimming Shock Tractament lipolític, de Mesoestetic. Aquest tractament forma part d’una gamma de productes de xoc per fer front a la cel·lulitis, a les seves causes i efectes. Cada gamma està formada per dos productes: una crema i un nutricosmètic que es complementen. El programa Draining Shock inclou un tractament drenant, un altre lipolític i el tercer, reafirmant. El preu de les cremes és de 50 € i dels nutricosmètic, 22 €.

HydroForm, de DARPHIN. Formulat per estimular l’eliminació de les cèl·lules grasses, redueix la formació d’edemes, millora la relació de la massa muscular i la massa adiposa a la vegada que crema les cèl·lules grasses. El seu preu: 46 €.

 

Així s’apliquen els cosmètics pels braços, esquena i clatell

En els braços: s’aplica el producte i massetja amb un moviment ascendent i circular amb la punta dels dits.

A l’esquena: amb moviments allisats (planxa) ascendents.

Al clatell: mitjançant un massatge circular descendent amb la punta dels dits i les dues mans al mateix temps, allargant cap les espatlles.

 

 Solució estètica

Adipolihgt, de Felicitat Carrera. Làser de Díode de baixa freqüència que elimina el greix corporal mitjançant la tècnica de laserlipólisis. És indolor i no invasiu. Mitjançant ones generades per làser, desencadena el mecanisme natural que destrueix el greix corporal. A més el tractament es pot completar amb una funció de Radiofreqüència Monopolar capacitativa per al tractament de la flacciditat, en cas que quedés despenjament cutani. El resultat és una gran pèrdua de greix i reducció del volum. El tractament pot realitzar-se en gairebé totes les zones del cos que pateixen els cúmuls de greix: braços, cuixes, malucs, abdomen, cames i fins i tot en doble mentó.

Cada sessió dura 50 minuts i té un preu de 100 €, encara que existeixen bons descompte.

On: en Felicitat Carrera

 

Solució mèdica

SmoothShapes XV, de Ribé Clinic. Làser d’alta potència que allisa les depressions de la pell causades per la cel•lulitis i eliminar el greix localitzat en zones específiques com els braços, genolls, cames … El làser prepara la pell per a la penetració òptima de la llum i del làser, que penetra en el teixit i és absorbit de manera preferent pels lípids, provocant un efecte tèrmic. D’altra banda, la llum modifica la permeabilitat de les membranes de les cè·lules grasses, el que permet que el greix tractada passada a l’espai intersticial, evacuant així els fluids i el greix sobrant.

El tractament consisteix en 8 sessions durant un mes i 2 sessions setmanals. És un procediment indolor que permet reprendre la vida diària de forma immediata. Es pot complementar amb el tractament Thermage CPT per eliminar la flacciditat de les zones tractades.

Per Belleza Activa / ACPG – Redacció

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.