Bellesa

Tal vegada algú pugui preguntar-se què té a veure un circ amb la motivació o el creixement personal. En aquesta ocasió m’he inspirat en ells per a parlar sobre renovar-se. Per cert, seran aquí fins al 8 de desembre, no us ho perdeu. L’any passat tenien un espectacle amb el qual van fer una gran gira.

El seu èxit aclaparador, els seus seguidors encantats. Sens dubte un xou magnífic que encanta a grans i petits. Però no es van conformar, no es van adormir sobre els llorers i tal qual estaven recollint l’èxit en forma d’aplaudiments, somriures i il·lusions ja treballaven en un nou espectacle que ens presenten ara. Sembla impossible però millor encara que l’anterior. Per això deia a l’inici que volia comparar aquest meravellós circ amb el creixement personal i més en concret amb la part de renovar-se. Són ells una mostra tant personal com empresarial de la importància de renovar-se contínuament encara que funcionin les coses. En el seu cas, tal vegada, s’inclou l’obligació de renovar-se.

Ja que si no una vegada acabada la gira no tindries res més a oferir. I aquesta és la reflexió que millor us puc deixar. Renovar-se et portarà sempre a estar al dia, a no quedar-se enrere i a estar preparat per als canvis que puguin venir, Ja ho diu el refrany: renovar-se o morir.

TOTES LES NOTÍCIES