Becier Vehicles ha presentat aquesta setmana la nova gamma de vehicles Maserati encapçalats pel buc insígnia de la marca italiana Quatroporte, així com els no menys apreciables Ghibli i Levante.

A l’acte de presentació hi ha assistit el nou director comercial i de desenvolupament de la xarxa Maserati Ibèria Dan García, Luis Ruiz, Corporate Sales de Maserati Iberia així com Álex Pastor, director comercial de Becier Vehicles i els pilots de la marca Sergio Casanovas, Silvia Roca i Jordi Brasal.

En l’exposició efectuada per García, ha destacat el caràcter i el disseny d’arrels italianes dels vehicles alhora que ha informat de la important alça en la venda d’aquesta marca en els dos darrers anys, que ha doblat les unitats servides a l’Estat Espanyol.

Pel que fa  a les característiques dels vehicles ha destacat les importants aportacions  que s’ha fet en innovacions en l’àmbit de la seguretat. Finalment Dan García ha agraït la tasca de Becier Vehicles assegurant també una especial dedicació al client d’Andorra, atenent les necessitats i característiques del país.