Becier Immobiliària creix amb nova oficina al centre

Becier Immobiliària anuncia l’obertura oficial del seu segon punt d’atenció al públic, situat al centre d’Andorra la Vella. Amb aquesta incorporació, la immobiliària es converteix en la tercera empresa del Grup Becier en afegir-se a l’emblemàtic local de Prat de la Creu, que va obrir les portes l’any passat.

Aquesta decisió estratègica obeeix a l’objectiu del Grup Becier de facilitar el dia a dia dels seus clients. Tanmateix, l’empresa vol mantenir la seva seu actual de Santa Coloma, ubicada junt amb l’edifici central del Grup Becier. Efraín Martín, responsable de Becier Immobiliària, comenta: “Estem segurs que el punt d’atenció al carrer Prat de la Creu ens permetrà donar un millor servei als actuals i nous clients. Tot i això, pel fet de formar part del Grup Becier comptem amb el suport d’un equip transversal de professionals qualificats i oferim un assessorament integral, que inclou qüestions legals i financeres. Per tant, mantindrem l’oficina de Santa Coloma i seguirem donant el millor servei.”

L’augment de la infraestructura també està acompanyat d’un creixement de la plantilla exclusiva d’aquesta empresa relativament jove, que va començar la seva activitat fa més de tres anys. La iniciativa empresarial es desmarca dels sectors on el Grup Becier ha actuat tradicionalment, però manté el mateix objectiu de les demés línies de negoci: donar el millor servei al públic resident del país i als estrangers, per seguir potenciant l’economia nacional.

 

TOTES LES NOTÍCIES