omtLa Fundació OMT.Themis amb el suport del Ministeri de Turisme i Comerç d’Andorra i del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior d’Andorra, convoca l’atorgament d’una beca d’estudis adreçada als nacionals i residents al Principat d’Andorra relacionats amb el sector turístic per cursar el Màster OMT-UOC “Estratègia i gestió sostenible de les destinacions turístiques” que imparteix la Universitat Oberta de Catalunya.

Aquesta beca cobreix el 100% de l’import de la matrícula d’un dels dos postgraus que componen el màster, que s’imparteix en modalitat online i en llengua castellana. Els aspirants a la beca poden escollir entre cursar el postgrau “Planificació i Gestió de les Destinacions Turístiques” o el postgrau “Màrqueting i Comunicació de les destinacions turístiques”. El període de docència s’inicia el proper 14 d’octubre del 2015 i la duració dels estudis és d’un any acadèmic.

Els candidats han de complir els requisits detallats a les bases i enviar el formulari d’inscripció en línia que es troba a la pàgina web de la Fundació OMT-Themis adjuntant còpia dels documents especificats.

La data límit per presentar les candidatures és el 21 de setembre de 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada