beautyPèl: canvia el pèl amb el fred i la calor?

llonguerasSegur que t’has adonat que el teu cabell té un aspecte i tacte diferent quan es produeixen canvis de temperatura o en diferents temporades. T’expliquem a què es deu i com pots aconseguir un cabell que resisteixi, sense patir, els canvis de temperatura.

De tots és sabut (i segur que tu ho has experimentat en primera persona) que el teu cabell té un tacte i un aspecte diferent en funció de l’estació de l’any. També podríem observar alguna modificació si el sotmetem a un canvi brusc, com per exemple passar de l’ambient humit i calorós d’una terrassa al costat de la platja, al fred gairebé hivernal d’alguns establiment amb aire condicionat en què hi ha una diferència en l’equilibri de la humitat en l’aire. Massa o poca humitat en l’aire pot causar problemes en la condició del cabell i cuir cabellut.

Maria Castán, experta científica de Wella Professionals, ens explica que el cabell és molt delicat i sensible als més lleus canvis en l’ambient, pel que de vegades és difícil saber com tenir cura del cabell i cuir cabellut quan es passa d’un clima o lloc fred a un de calent, o viceversa.

Amb l’ajuda d’aquests trucs, sabràs com mantenir el cabell i cuir cabellut preciosos, sense importar el clima. En aquest cas parlarem de l’estació que s’acosta, perquè prenguis bona nota abans que arribi.

Els consells

A l’hivern hi ha menys humitat en l’aire que a l’estiu, per la qual cosa hi ha menys possibilitats que es bufi el cabell, però, hi ha efectes molt negatius:

– L’aire fred de vegades pot absorbir la humitat del teu cabell, deixant-lo en una urgent necessitat de rehidratació, a més, es pot notar que el pèl està més aspre, amb un aspecte apagat i sense brillantor. Per evitar que això faci malbé el teu cabell, fes servir màscares i productes hidratants.

– A més, la combinació d’aire fred i sec, l’electricitat estàtica, i l’ús diari de la calefacció central es tradueix en fragilitat, i puntes obertes. Evita-ho amb productes reparadors i productes específics per al cabell fràgil.

El look…

Fusion Ricci’s de Llongueras és una col·lecció per lluir fantàstics caps arrissats de grans volums, en què es combinen rínxols de diferents diàmetres amb zones intermèdies texturitzades, per oferir la màxima irregularitat, al costat d’un efecte indeformable i de fàcil manteniment o, pel contrari, zones amb rínxols discrets.

Pel que fa al to del cabell, la proposta Llongueras és l’aplicació de colors per zones, creant un efecte degradat, amb diverses tonalitats: rossos clars o molt clars, gairebé nòrdics, fins a tons en marrons càlids, xocolata, avellana o cafè, barrejats sobre el cabell i creant aigües i relleus d’una gran riquesa cromàtica.

Algunes propostes cosmètiques

– Enrich de Wella Professionals. Enrich volumizing és un xampú amb gran poder hidratant per cabell fi a normal que el repara i protegeix per deixar- lo ple de vitalitat. El seu preu : 11 €

– Strength de Marlies Möller. És un xampú de neteja profunda, sense silicones , el que evita l’acumulació de residus que taponen la fibra capil·lar . El cabell respira millor i per tant també prevé la seva caiguda. Aconseguiràs un cabell ple de força i vitalitat. El seu preu: 21 €

– Condicionador Hydrate de Pureology. Formulat per a cabells amb necessitat d’hidratació , nutrició i protecció del color . Amb la tecnologia Micro – emulsió hidratant avançada i extractes botànics vegetals , aquest sistema restaura el pèl deshidratat i li aporta suavitat i brillantor . Si trobes al teu establiment el condicionador amb el mateix decorat que el de la fotografia estaràs co·llaborant amb Green Cross International que destinarà 1 € al programa “Smart water for Green schools” . Sota aquest programa fan arribar aigua potable , higiene i instal·lacions de sanejament per a les escoles dels infants de Ghana. El seu preu 19,95 €

– Total Repair Intensive Sealed Ends, de Montibel·lo . Reparador intensiu de puntes del cabell. Indicat per segellar les puntes obertes, fràgils i trencadisses.  A més nodreix i hidrata el cabell danyat. El seu preu: 17,40 €

– Reparador de Puntes  de Llongueras. És un tractament de xoc que des de la primera aplicació renovarà l’aspecte del teu cabell deixant-lo suau, fort i brillant. La seva acció reparadora aconsegueix unes puntes lluminoses i d’aspecte saludable. L’eficàcia d’ingredients naturals com els olis d’arròs i de lli , és la responsable del seu èxit. El seu pre : 12,25 €

– Argane Oli Sec, de Galénic  És un oli que té cura del cabell sec per tornar-li la seva flexibilitat i brillantor. La seva fórmula és de doble ús: es tracta d’una cura que a més nodreix i preserva la bellesa de la pell seca. El seu preu: 30,90 €

Per Belleza activa / ACPG – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES