En moltes ocasions apareixen en els diaris especialitzats en tecnologia notícies que parlen de la bateria en els telèfons mòbils. Sens dubte aquest és un dels problemes que més preocupen als usuaris i que més maldecaps suposa. Sistemes com portar dues bateries o implementar una carcassa amb bateria extra semblen insuficients i són molts els que durant el dia han de carregar el seu telèfon més d’una vegada.

Existeixen nombrosos estudis realitzats que afirmen estar desenvolupant una bateria que duri més, amb tot, cap acaba per plasmar en els dispositius smartphone del mercat. Semblaria que a certs sectors de la indústria no els interessen aquest tipus de desenvolupaments.

Sigui com sigui, el cert és que el Massachusetts Institute of Technology ha desenvolupat el que podria ser l’invent definitiu en aquest camp. Ni més ni menys que una bateria que es carrega amb el moviment del mateix propietari del telèfon.

Es tracta d’un objecte electro-químic que segons afirma l’equip creador de l’invent, funciona mitjançant la “lleugera flexió d’un sandvitx de làmines de metall i polímer que se submergeixen en electròlit líquid”.

A més de la càrrega per moviment, aquest desenvolupament permetria reduir la mida de dispositius com els weareables i el més important, podria ser produït de forma massiva.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada