serrat-seu

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Jesús Fierro, i la tinent d’alcalde de Barris, Anna Vives, han realitzat juntament amb els veïns del Serrat de la Capella una visita de la finalització de les obres de millora d’aquest barri de la ciutat.  

Recordem que les obres han consistit en la pavimentació de la vorera i de la calçada existents en aquest barri, així com l’ordenació de la circulació de vehicles i de les zones d’aparcament i el condicionament d’una zona verda que fa de barrera acústica amb la carretera N 145. També s’ha habilitat una petita plaça on s’hi ha instal.lat mobiliari urbà, i s’ha fixat un pas de vianants per reduir la velocitat dels vehicles que circulin per aquest carrer. 

Aquest carrer és la via principal d’accés a les edificacions d’aquest barri situat al nord del terme municipal de la Seu d’Urgell. El barri del Serrat de la Capella té accés rodat mitjançant la carretera N145 que uneix la Seu d’Urgell amb Andorra; el seu accés principal, però, és a través del pont que travessa la carretera N260 i comunica l’avinguda de les Valls d’Andorra amb aquest barri. Les obres han tingut un cost total de 72.200 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada