La 24a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu ha començat aquest dijous amb un èxit de participació, uns 600 participants dels quals una vuitantena procedents d’Andorra. L’encarregat de donar el tret de sortida a les jornades ha estat l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, que ha considerat que la Trobada és un bon moment per ‘parar i replantejar objectius, compartir objectius, reptes i dificultats amb gent que comparteix la situació que cadascú de nosaltres vivim’. Batalla ha instat els empresaris a ‘bastir una visió més col·lectiva’ i a ‘compartir estratègies i voluntats’. El guionista i actor Albert Espinosa ha estat el primer conferenciant d’aquesta primera jornada.

L’alcalde de la Seu d’Urgell ha inaugurat la 24a Trobada Empresarial al Pirineu reconeixent l’èxit d’aquestes jornades i destacant que és un bon moment per aturar-se i replantejar les estratègies. Segons Batalla, el fet de compartir opinions i experiències permet fer una reflexió sobre ‘com m’agradaria que fos la meva empresa d’aquí a 10 o 15 anys i com des de la meva aportació puc contribuir que el nostre país sigui millor d’aquí a 10 o 15 anys’. Una visió estratègica que és molt important sobretot en l’àmbit econòmic per la conjuntura actual i en la que cal veure ‘com entre tots plegats som capaços d’avançar en la destrucció d’aquesta xacra que és l’atur’, ha apuntat l’alcalde de la Seu.

En aquesta lluita les administracions hi poden fer poc, ha assenyalat, i el veritable potencial per crear llocs de treball són les empreses. Per això ha instat els empresaris presents a la trobada a ‘bastir una visió més col·lectiva’ ja que ‘compartint estratègies i voluntats ho farem millor’. A més, també ha reconegut que cal fer un territori ‘més obert a les oportunitats empresarials, més sensible amb les necessitats socials’.

Batalla ha estat acompanyat del vicepresident de l’Associació Trobada Empresarial al Pirineu, Antoni Garí. A continuació ha tingut lloc la conferència L’entorn no és excusa si creiem en els somnis a càrrec del guionista i actor Albert Espinosa.

1 comentari

  1. Ja pot dir l’alcalde de la Seu, Batalla amb 1.000 persones a la seva ciutat a l’atur. Un equip de govern municipal de CiU del tot incompetent! Com que no sap més el més adient seria que deixis pas a gent més competent. I para “muestra un botón” que l’Albert Batalla és miri l’enquesta de EL PERIÒDIC DE CATALUNYA, que converteix el seu partit sis mesos després de les eleccions autonòmiques en segona força amb un màxim de 35 diputats. Encara en tenen massa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada