batallaL’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, creu que durant el 2014 s’ha notat un lleu canvi de tendència cap a una millora econòmica i social a la ciutat. Batalla ha fet, així, un repàs de la tasca feta pel consistori, concretada en accions que s’han emmarcat en quatre eixos principals: la recuperació econòmica, la cohesió social, la gestió municipal i les inversions a la ciutat.

Com a exemples de l’acció de govern, Batalla ha subratllat, entre altres, la feina feta perquè aquest any la Seu d’Urgell hagi assolit una xifra rècord en l’acollida de congressos, trobades i activitats turístiques, que han comportat un impacte econòmic positiu per a la ciutat d’1 milió euros.

Pel que fa al manteniment de la cohesió social, ha destacat la feina del Consorci d’Atenció a les Persones, des d’on s’ha treballat per contribuir a mitigar les dificultats de les famílies més vulnerables. També ha remarcat, com a mesura de suport a empreses i famílies, el fet de no apujar els impostos per sisè any consecutiu, els 30.000 euros adreçats a subvencionar autònoms i nous negocis, així com la constitució de la taula de comerç entre l’Ajuntament i l’UBSU per tal de dinamitzar el comerç de la Seu.

En referència al deute públic, l’alcalde urgellenc ha fet èmfasi en la reducció que s’ha aconseguit en els darrers tres exercicis amortitzant 3,4 milions d’euros.

Albert Batalla també ha subratllat que l’obertura de l’aeroport Andorra-la Seu d’Urgell com a infraestructura d’ús públic que “obre una nova oportunitat turística, econòmica, laboral i de desenvolupament molt important per a la ciutat”.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada