L´alcalde de la Seu d´Urgell i diputat al Parlament de Catalunya, Albert Batalla, ha qualificat d'”inadequades” i “contràries a la legislació internacional” les resolucions aprovades pel Parlament de Catalunya sobre Andorra que han generat el malestar del Govern. Batalla ha afirmat en una entrevista a Ràdio Seu que “Andorra està molesta i amb raó perquè no és un paradís fiscal”. Considera que “aquesta és una votació desafortunada, fruit d´un error de base en considerar que Andorra és un paradís fiscal i Andorra no ho és”. “Ha fet tota la feina, en els darrers anys especialment, per complir amb els estàndards internacionals. Ha signat el Conveni de Doble Imposició i, per tant, els punts aprovats, per mi, són inadequats”, ha declarat.

En aquest sentit, Batalla ha explicat que la votació es va fer en “el context del debat de política general on es voten 120 resolucions”, i que algunes d´elles tenien “50 punts”. “Estem parlant de 3.600 punts votats i digerits en menys de 12 hores. Aquí no hi ha haver prou encert en valorar els punts i, a mes, són contraris a la legislació internacional”, ha conclòs.

L´alcalde de la Seu, també, ha afegit que “el bon veïnatge es basa en què la legislació que aprovi un Parlament o un altre sigui respectuosa amb els seus corresponents països i que estigui dins del marc internacional estàndar”. Batalla ha defensat que “tenim moltes coses en comú amb Andorra” i que “seria bo” que institucions catalanes i andorranes tinguin una relació “correcte i cordial” i que caldrà veure “com es pot resoldre”.

Finalment, Batalla ha demanat disculpes “per no haver vist, en mig d´aquests 3.600 punts, que n´hi havia dos que podien tenir aquesta afectació”.

1 comentari

  1. Una de dos. O voten sense saber el que fan i ni tan sols llegir-s’ho abans o son uns mals hermanos i ens volen frote. Jo particularment penso que es la segona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada