Batalla celebra la voluntat del Govern perquè hi hagi vols regulars de l’heliport a la Seu

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, ha celebrat, aquest dijous, la voluntat del Govern perquè hi hagi vols regulars de l’heliport d’Andorra a l’aeroport de la Seu d’Urgell. Després que aquest dimecres el portaveu del Govern, Jordi Cinca, fes públic que els licitadors per a l’heliport hauran de garantir la posada en marxa d’una línia regular a Barcelona en un termini d’un any i en tres anys posar en marxa també una línia a Tolosa i una altra a l’aeroport de la Seu d’Urgell, l’alcalde urgellenc ha opinat que aquest podrà ser ‘totalment compatible amb l’aeroport de la Seu’.

Les empreses que facin les seves propostes per a l’heliport d’Andorra hauran d’oferir, entre d’altres condicions, vols regulars a la Seu d’Urgell d’aquí a tres anys, amb una freqüència mínima de dos cops per setmana, tal com va informar el ministre de Finances, Jordi Cinca.

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, ha confirmat que està al corrent de la voluntat del Govern en relació a l’heliport i que ‘és totalment compatible amb l’aeroport de la Seu’. Assegura que aquests avenços seran decisius per ‘potenciar la nova manera d’arribar al nostre territori’, que pot obrir les portes a nous públics.

Pel que fa al punt en què es troba el treball per convertir en aeroport públic l’actual aeròdrom privat de la Seu, indica que el pla de negoci s’està estudiant en una comissió en la que també hi ha participació andorrana. El principal objectiu és que l’aeroport ‘generi oportunitats turístiques per al nostre territori, incloent Andorra’, segons apunta l’alcalde.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.