Bartumeu i Martí confien mantenir una bona col·laboració en l’acostament a Europea

El cap de Govern, Toni Martí, s’ha reunit aquest dimecres amb els presidents dels grups parlamentaris demòcrata, Ladislau Baró, i socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, per parlar sobre l’acostament d’Andorra a Europa. Tal com han explicat el cap de Govern i el president del grup socialdemòcrata després de la reunió, la trobada ha servit per confirmar la voluntat de mantenir la col·laboració en aquest àmbit. De fet, el cap de Govern ha afirmat que ‘on Bartumeu hi veia una escletxa, si ho fem bé, hi pot sorgir la manera d’encarar les relacions amb Europa’.

La reunió mantinguda aquest dimecres entre el cap de Govern i els presidents del grups parlamentaris ha estat valorada com a ‘profitosa’ pel cap de Govern, que ha indicat que ‘anem pel bon camí’. Tot i que ha indicat que encara caldran més reunions, sí que ha opinat que es podran encarar les relacions amb Europa ‘dins de la unanimitat que és necessària per a qüestions internacionals’.

En aquest mateix sentit, el ministre portaveu, Jordi Cinca, ha recordat que aquesta reunió és una més de les que ja s’han mantingut amb el ministre d’Afers Exteriors per tractar aquests temes. Considera que és important informar els grups parlamentaris sobre les qüestions relacionades amb l’acostament a Europa, sobretot’ per garantir una continuïtat en el procés’, tenint en compte que els Governs canvien cada quatre anys.

Per la seva banda, des del grup socialdemòcrata han informat que la trobada ha servit per confirmar la voluntat de mantenir ‘un canal de mútua informació en les relacions econòmiques d’Andorra amb l’entorn europeu’.

1 comentari

  1. La enesima oportunitat que se li dona al Bartubreu. Tothom i dic tothom fins i tot la seva guardia pretoriana saben que es incapaç de mantindre un minim de lleialtat per qui governa i pel seu pais. Aviat anirà a veure al co.princep frances per explicar miseries i enforsar-nos una miqueta mes. Tot pel seu odi cap a tots els que no el votarem mai

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES