Jaume Bartumeu i el corrent Socialdemocràcia i Progrés no presentaran candidatura ni assistiran al proper congrés del Partit Socialdemòcrata. Així ho ha fet públic aquest sector en una nota de premsa que diu textualment el segënt:

Els membres del corrent socialdemòcrata “Socialdemocràcia i Progrés d’Andorra” que es va constituir formalment a Anyós el dia 23 de febrer es van reunir ahir dissabte, 9 de març, per analitzar la situació interna del PS i avaluar l’oportunitat de la seva participació en el Congrés extraordinari del mes d’abril.

Després d’un ampli debat es van adoptar dos acords:

1-      No presentar candidatura als òrgans de direcció del partit que s’hauran d’elegir en aquell congrés.

2-      No participar en el Congrés.

Ambdues decisions es recolzen en la constatació que la ciutadania espera dels socialdemòcrates propostes en positiu per a redreçar la crisi econòmica i reformar les institucions i no pas baralles intestines i lluites fratricides que poden fer titulars als mitjans de comunicació però en cap cas no ajuden a resoldre els problemes de la gent.

La presentació pública de Fem PS, amb una escenificació pròpia d’una campanya electoral nacional, ha deixat en evidència que es vol més aviat excloure un sector del partit que no pas sumar més enllà dels límits del partit. Confirmen aquesta sensació les intervencions, entrevistes i articles d’opinió apareguts als mitjans en els darrers dies.

Front a aquest plantejament excloent considerem que la societat andorrana el que espera, el que necessita i el que ens demana, és encarar responsablement els reptes que els plantegen en el nostre país.

No volem participar en un plantejament on només tingui cabuda part de la societat i que no representi els valors que uneixen a tots els ciutadans i ciutadanes. Tampoc volem convalidar, amb la nostra presència, una proposta excloent.

Els membres de Socialdemocràcia i Progrés d’Andorra, volem que els socialdemòcrates es tornin a situar com l’opció de govern seriosa i responsable que Andorra necessita. Per això ens hem adreçat als membres i simpatitzants del Partit Socialdemòcrata manifestant que seguirem treballant en aquesta línia.

 

Els membres de Socialdemocràcia i Progrés d’Andorra

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada