rtvaEl president del grup mixt, Jaume Bartumeu, veu l’afer de la possible destitució del director de Ràdio Televisió d’Andorra ‘amb una certa tristor’, ja que considera que argumentant-ho amb les declaracions que va fer sobre el Coprincipat ‘se’ns vol allunyar del debat sobre la gestió’ de la parapública. En aquest sentit, Bartumeu considera que el problema no són les manifestacions que va fer sinó que Francesc Robert ‘està fent una mala gestió en un organisme públic’.

Jaume Bartumeu ha recordat que les declaracions que Francesc Robert va fer sobre el Coprincipat i el fet que condicioni l’activitat legislativa van en la línia de la seva opinió, i que per tant celebra que estigui d’acord amb ell, però ha indicat que el debat de fons és la gestió que està fent el Govern de DA de Rtvasa. En aquest sentit, ha destacat que s’ha acomiadat molta gent però ‘el pressupost no baixa, i la qualitat del producte i la pluralitat no milloren’.

Per tot plegat, ha deixat entreveure que està d’acord amb la destitució del director de Rtvasa, Francesc Robert, ja que ha assegurat que ‘el problema és que està fent una mala gestió en un organisme públic’.

1 comentari

  1. Però com es pot ser tant despota!!!! Que no recorda el senyor Bartumeu els dos anys que va enxufar a dos defenestrats de les seves empreses i que van acabar d’enfonsar la televisió andorrana? que van causar el caos i terror entre el personal sense tenir-ne ni la més mínima idea? s’ha de ser barrut, per Deu!!!!!! A més diu que en Francesc Robert va en la seva línia, en tot cas els dos pensen el mateix, o és un enviat diví amb la possessió de la veritat absoluta i tots els demés han de seguir els seus designis! Vas tenir la teva oportunitat i no només no la vas aprofitar sinó que, en el cas de RTVA, la vas espatllar encara més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada