Bartumeu, disposat a entrar en un govern de coalició

bartumeu 1

El president del grup parlamentari mixt, Jaume Bartumeu, ha afirmat que Socialdemocràcia i Progrés (SDP) està disposada a entrar en un futur govern de coalició per orientar-lo en una línia progressista. Només descarta pactar les forces que vulguin anar enrere en l´IRPF o l’acostament a la Unió Europea.

Socialdemocràcia i Progrés es mostra disposada a participar en una coalició amb altres forces polítiques, si DA no torna a obtenir una majoria absoluta aclaparadora. Així ho ha assegurat Jaume Bartumeu, president del grup mixt, que ha afegit que difícilment poden pactar amb aquells que volen fer marxar enrere en l’acostament a la Unió Europea o en l’IRPF. En aquest sentit, Bartumeu ha manifestat que “si estem en situació de contribuïr a orientar en un sentit de progrés un govern, nosaltres hi serem”.

També ha lamentat que el president espanyol, Mariano Rajoy, no es trobi, quan visiti Andorra, amb cap representant de les forces polítiques: “és la primera vegada en la història constitucional d’Andorra que arriba un ministre d’un govern espanyol a Andorra i el govern de torn, sigui del color que sigui, no organitza una reunió amb els responsables polítics del país, amb els grups parlamentaris”.

Finalment, ha afirmat que la situació del país és dramàtica després de 4 anys de govern de DA, ja que ha augmentat la precarietat laboral i que aquesta legislatura passarà a la història per la gran quantitat de lleis mal fetes que s’han presentat al Consell General.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.